Kollane

Kui ma kirjutaks äkšnblogi, siis ma võiks kirjutada, et reede õhtul sain pipragaasi ja ma lahkusin UG-st turvafirma ekipaažiga. Punkt. Jättes teie fantaasia täiskäigul töötama. Tegelikus oli aga tunduvalt proosalisem.  Keegi suvaline sai pipragaasi aga terve UG turtsus ja võttis väikse pausi värskes õhus. Hiljem osutas üks vana sõber taksoteenust ja viis mind ekipaažiga koju. Aga milline päev kollase ajakirjanduse jaoks kui ma oleks vähegi kuulus.

See blogi kirjutamine ei tule viimasel ajal üldse välja enam.

EDIT: Hah, sõber rääkis, kuidas G. pitspesuga kajutis ringi lehvis ja teda sellega endast välja viis. Muhhhahhaa.. G. my favourite cock tease 😀

6 kommentaari “Kollane

  1. Vataan jah, et nii mõnedki staažikad blogijad on laisaks jäänud. Ma ise ka.

  2. Ta on vist mingiks lootusetuks vanapoisiks jäänud ja nüüd pole muud kui fanatseerida 10 a vanustest lugudest 🙂

  3. Evu – paistab nii. Slow season 😛

    G. – 😀 ma olin ka suht üllatnud, et ta seda reisi peast pole välja saanud. Sa oled kinkinud inimesele kustumatu mälestuse.

  4. Ma ei ole isegi mitte meelitatud ja tal on mingid valed mälestused 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s