Unetus

Ma ei saa magada. Minu puhul haruldane nähtus. Tõenäoliselt on asi kohvis, mille ma kell 00.30 Suudlevates manustasin. Kombineeritud päeval joodud nelja kohviga. Kuna mu organism nii vastuvõtlikuks kofeiinile muutus? Kui ma kasiinos töötasin, larpisin öö jooksul mitu kohvi, käisin vanaema juures hommikut söömas ja seal veel ühe, ning keerasin kodus ilusti tuttu. Hämmastav, mida valge inimese elu sinuga teha võib…Hommikul motivatsiooniüritus, mis tähendab, et bussis tuleb magamist uuesti proovida. Me nimelt lähme kaatriga merele, kus me harrastame veesporti. Näiteks veesuusatamine ja midagi oli veel. Prrr… kui sa oled magamata on vesi tavalisest veel külmem.

Igatahes, vähkresin voodis ja mõtlesin, et peaks blogisse midagi enda kohta kirjutama, mingi profiili või midagi. Ainuke asi, millega ma maha sain oli,

“Tere, mina olen Birx, päris nimega Birgit. Elan Tartus,”

Vot, siin kohal sai mõte otsa. Mida ma peaks veel enda kohta kirjutama? Kas ma peaks üldse midagi kirjutama?

Siis ma mõtlesin veel sellist asja, et kes mind tunnevad võiks minu kohta midagi kirjutada, sest teie ju teate, milline ma päriselt olen. Selline väike iseloomustav tekst. Või mis? Anyways, kes oleks nii tore ja viitsib midagi sellist kriblada, siis oleks jube hea kui saadaksite selle birgitpr (at) gmail.com. Kui ma peaksin mõned kirjad saama, siis ma panen need siia postina üles.

Aitäh!

2 kommentaari “Unetus

  1. gaaad, youre making it sooooo easy. ma kohe kirjutan sulle.

    ma pidin sulle ütlema veel, et see kofeiinivastuvõtlikkus on tead millest? tead alkohoolikuid? kaks pitsi ja purjus? sina oled sellesse staadiumisse jõudnud. think about it.

  2. 😀 oleks, et hommikune kohvi ka nii mõikaks, aga ei… täna ärkasin iseseisvalt üles, kohvi + söök ja ronisin teleka ette, kus ma lebotasin poolunes mingi tund aega, kuni ma tööle pidin minema. Siin ma siis olen silm pooleldi kinni.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s