to Don Roberto

Mind tõsiselt pahandasid Patsy blogis olevad kommentaarid. No, mis kuradi pärast on teil vaja välja otsida Patsy nime taga seisvat inimest, kes kirjutab anonüümselt täiesti mõistetavatel põhjustel. Miks mitte lasta ühel noorel mehel oma elu elada ja siis anonüümselt, mitte kellegi privaatsust rikkudes, meiega oma lugusid jagab. Mis on vahvad ja naljakad. Nad ei solva kedagi.

OK, kui sul on maniakaalne identiteedinuhkimis vajadus, siis tee seda ja hoia endale. Hüppa oma ekraani ees ja värise suurest erutusest, et oh, Patsy on SEE poiss!!! Sa eraelutu tropp! Või kui su ego muud moodi ei kannata ja sa pead seda kellegagi jagama, siis jaga seda oma sama haiglaselt uudishimulike sõpradega, mitte ära susa kommentaaridesse,

“Tegemist oli pisikese eksperimendiga andmekaevandamise vallast. Olles paar korda seda blogi lugenud ja sind isiklikult mitte tundes, tekkis meil Mari-Leenu kommentaarist inspireerituna soov proovida, kui palju siis tegelikult inimese kohta võrguavarustes lebava info abil teada saab. Lisaks täisnimele teame nüüd ka milline sa välja näed, kehakaalu, juuste värvi, isikukoodi, jpm. Diskreetsusest jätame need siiski siin mainimata, sest see polnud mitte meie eesmärk.”

WOW! Mis siis oli teie eesmärk?! Peletada järjekordne blogija? Ideaalselt õnnestunud eesmärk igatahes. Ma loodan, et te olete nüüd õndsad oma teadmises, mis on Patsy kehakaal aga seda, milliseid seiklusi ta veel läbi elab, ma kahtlen, kas keegi meist enam kunagi lugeda saab. Kas te siis ei saa aru, et pseudonüümidega inimesed siin eelistavad privaatsust ja kui nad seda ei saa, siis nad lõpetavad kirjutamise.

Oeh, ma ei või!

6 kommentaari “to Don Roberto

  1. Raisk, kui te minu kehakaalu kallale ronite siis…! All hell breaks loose! Mättasse!

  2. nõrkade ja väetite meeste eest on alati tugevad naised välja astunud 🙂
    tänud.

    sügavamalt ma seda teemat eriti kommenteerida ei viitsi. edu robertole blogi jätkamisega.

  3. naistesebija- ma loodan, et sind ära ei peletata, muidu ei saagi enam meeste seiklustest lugeda 🙂

  4. ma arvan, et selliseid inimesi on võimalik vältida ainult nii, et sa üldse nende tegevusele mingit tähelepanu ei pööra, siis nad ei saa seda mida nad tahavad -TÄHELEPANU – ja jäävad vait, ntx üks mees PK-s, kui sa nüüd aimad, keda ma mõtlen.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s