Luuvalupäev

Luuvalupäev oli puhkusepäev. Siis tuli hoiduda töötegemisest, jooksmisest, hüppamisest ja tantsimisest, et luud- kondid aasta läbi ei valutaks. Ja kui nad just sel päeval juhtusid häda tegema, ennustas see luuvalude jätkumist terveks aastaks

Üpris kindel, et ma täna ei hüppa, jookse, tantsi ega tööta. Ma nimelt olen kodus palavikus. Kas ma võin arvata, et nii hakkabki olema see aasta siis? Suht kurb, et ma oma sünnipäeval ei saa inimesi näha. Perega sünnipäevatamine jääb ka ära täna 😦 Ma tahan koogitada, kohvitada ja inimestega suhelda.

5 kommentaari “Luuvalupäev

  1. Oi-oi-oi 😦
    Jama lugu, kui tahad sünnipäevitada, aga hoopis haigeks jääd. Soovin sulle tervist kah!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s