Tantsupeole

Kord aastas peab olema hea sõber ja liikuma ka aegajalt sõprade territooriumitele alkohoolseid jooke manustama. Ma lähen kluppi täna.  Aegajalt (korra aastas) on päris huvitav sinna nina pista ja vaadata, mis seal toimub. Tunne on nagu loomaaeda läheks. Selline väike elevus, et mis uued eksemplarid ennast sinna on sättinud.  Kuidas on tõusnud grillkana populatsioon? Mis on populaasemad pikendused? Mis on uued pick up line’id (nendne kogumisel loodan täielikult sõbrantsi võludele)? Kui kuultuurišokk liiga võimsaks osutub on olemas alati …

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s