Une-eri

Täna öösel tehtud avastus. Hommikune normaalne ärkamine ei ole kuidagi korreleeritud uneaja pikkusega.

Viimasel ajal on mul kõik unenäod väga actioniks kätte ära läinud. Ja ma ei pea selle alla silmas seksi. Rohkem selline tagaajamine ja Tarantino parimad palad.

Unenägu nr1
Ma olin oma perega Maile ranchos, mis oli muudetud suvilaks ja millel olid maast laeni aknad. Mingil põhjusel tulid mingid vandid meid röövima või pantvangi võtma. Mul õnnestus põgeneda ja ma võtsin Maile Focuse, millel oli juba pool esiküljest segi sõidetud ja sõitsin sellega läbi maja ees asuva heki. Mäletan, et hull hirm oli ja seda, et Maile saab hullult vihaseks. Mingil põhjusel suri auto välja ja pätid said mu kätte. Vahepealt ei mäleta midagi aga edasi olin ma sattunud Stockholmi sündroomi ohvriks. Me olime ikka pantvangid ja nad üritasid meid smuugeldada Lätist Eestisse ilma passideta aga me saime juba väga hästi läbi ja muidu olid nad ka väga nunnud kutid. Mingi hetk oli basseinis-stseen ja pärast pantvangikriisi tulid nad meile veel külla ja kõik oli tore.

Unenägu nr2
Unenäos olid kaks siiamikaksikutest deformeerunud nägudega venda. Tahtsid osaleda mingil geeniuste uuringul aga tuli välja, et ühe kaksiku IQ on alla igasugust arvestust. Too läks hulluks kätte ära ja ma ei tea küll mis nipiga aga eraldus oma vennast. Lollil kaksikul polnud käsi ja ühte jalga aga tal oli fänn- Salma Hayek(?!). Salma tahtis ka saada väga lolli kaksiku moodi ja palus lollil kaksikul raiuda oma käed ja üks jalg ka otsast, mida loll kaksik ka tegi (jah, tal ei olnud endiselt käsi!). Verd ei olnud palju.

Milleks vaadata filme kui sa võid lihtsalt silmad sulgeda?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s